ROBSON OTIŠAO S KORMILA SELEKCIJE TAJLANDA

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBSON OTIŠAO S KORMILA SELEKCIJE TAJLANDA

BEOGRAD - Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Brajan Robson podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Tajlanda.

Iako iz fudbalskog saveza te azijske zemlje nisu saopštili detalje, Bi-Bi-Si podseća da je bivši igrač Mančester junajteda u martu operisao rak grla i da je to verovatno jedan od razloga ostavke.

Robson je na selektorsku funkciju došao u septembru 2009. godine, kada je zamenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zemljaka Pitera Rida.

Pod Robsonovim vođstvom selekcija Tajlanda nije uspela da se kvalifikuje za Azijski kup.

Pre reprezentacije Tajlanda, Robson je trenirao Midlsbro, Bredford siti, Vest Bromvič i Šefild junajted.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Robson napustio kormilo selekcije Tajlanda

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2011, 07:02

BEOGRAD - Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Brajan Robson podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije Tajlanda...Iako iz fudbalskog saveza te azijske zemlje nisu saopštili detalje, Bi-Bi-Si podseća da je bivši igrač Mančester junajteda u martu operisao rak grla i da je to verovatno...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.