RAZBESNEO SAIGRAČE DO KOSKE: Mbape izgovorio OVO u intervjuu i 6 FUDBALERA otišlo odmah kod gazde

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:49

RAZBESNEO SAIGRAČE DO KOSKE: Mbape izgovorio OVO u intervjuu i 6 FUDBALERA otišlo odmah kod gazde

Kao da je namerno bio nepažljiv.

Francuski fudbaler Kilijan Mbape, čiji se potencijalni odlazak iz PSŽ-a u Real Madrid pretvara u najveću fudbalsku sapunicu ovog leta, 12. juna je dao kontroverzni intervju za Frans fudbal, a nakon što je on objavljen mjesec dana kasnije, neki delovi razgovora s Mbapeom izazvali su bes vlasnika kluba i saigrača.

- Mislim da igranje za PSŽ ne pomaže puno, jer ekipu puno ljudi voli, a puno i mrzi. Kritike mi ne smetaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer tačno znam što radim i kako to radim - rekao je Mbape, a onda je stiglo pitanje zašto PSŽ ne može da osvoji Ligu šampiona.

- To nije pitanje za mene. Morate razgovarati s ljudima koji poseduju klub, koji organizuju ekipu, koji grade ovaj klub. Ja samo pokušavam da radim svoj posao najbolje što mogu. Bio sam najbolji igrač i najbolji strijelac petu godinu zaredom u prvenstvu. Kako tvrde moji kritičari, mogao sam da budem još bolji, međutim ponekad se u fudbalu suočite s plafonom preko kog ne možete. Ponavljam, to nije pitanje za mene, nego za ljude koji vode klub.

Kako piše RMC Sport, šest igrača PSŽ-a je nakon objave intervjua otišlo do vlasnika kluba Nasera Al-Kelaifija kako bi se požalili da je Mbape uvrijedio i njih i klub.

Katarski šeik se složio i istup napadača je nazvao uvredom za klub i nedostatkom poštovanja prema svim igračima i osoblju. Vlasnik se pita zašto Mbape već nije napustio PSŽ ako ima takvo mišljenje o klubu.

Možda je odgovor u basnaslovnoj plati koju mu je upravo on dao...

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.