Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPRODATO: Puna Marakana čeka Arsenal, evo koliko je tačno karata prodato…

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je danas svoje navijače da su sve ulaznice za utakmicu 3.kola ‘H’ grupe Lige Evrope protiv Arsenala rasprodate.

Neće imati gde igla da padne. Od kad takvu sliku nismo gledali na popularnoj Marakani. Tako će biti u četvrtak kada u goste Zvezdi u ovkiru Lige Evrope dolazi Arsenal. Crvena zvezda obavestila je sve svoje navijače da je stadion rasprodat, to jest >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da je planulo svih 52 hiljade karata.
Zbog toga Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne dolaze na blagajne stadiona i ispred upravne zgrade, jer karata nema. Takođe, apeluje se na sve one sa kartom da najmanje dva sata pre utakmice dođu na stadion kako bi se izbelge gužve.
Podsetimo, Arsenal je prvi u ‘H’ grupi sa šest osvojenih bodova, Crvena zvezda je druga sa dva boda manje, BATE ima samo jedan poen, a Keln je poslednji sa ‘krompirom’.
The post RASPRODATO: Puna Marakana čeka Arsenal, evo koliko je tačno karata prodato… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASPRODATA MARAKANA: Ulaznica za Arsenal više nema! Delije spremaju spektakl

Izvor: Kurir, 17.Okt.2017

Crvena zvezda će u četvrtak protiv Arsenala imati podršku prepunog stadiona.

Nastavak na Kurir...

52.000 "delija" čeka Arsenal!

Izvor: B92, 17.Okt.2017

Dva dana pre gostovanja Arsenala, Crvena zvezda je rasprodala sve karte za utakmicu sa londonskim timom. Crveno-beli mole navijače koji su ostali bez karata da u sredu i u četvrtak na dan utakmice ne dolaze do blagajne i u klupske prostorije kako se ne bi stvarala bespotrebna gužva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.