Put ka Danskoj

Izvor: Glas javnosti, 28.Avg.2009, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put ka Danskoj

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ratomir Dujković kaže da je naša reprezentacija glavni kandidat u sedmoj kvalifikacionoj grupi za osvajanje jednog od prva dva mesta, koja vode na Evropsko prvenstvo 2011. godine u Danskoj. Reprezentacija Srbije nalazi se u sedmoj kvalifikacionoj grupi, zajedno sa Hrvatskom, Kiprom, Norveškom i Slovačkom.

- Prema onome što smo videli i sa informacijama sa kojima raspolažemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pored Srbije, glavne kandidate za ulazak u baraž treba da tražimo između Slovačke i Norveške. Do sada je postignuto nekoliko iznenađujućih rezultata u našoj grupi, ali mi želimo pobedom da startujemo protiv Slovačke - rekao je Dujković predstavljajući svoj program.

Rajkoviću kapitenska trka

Selektor Dujković je objavio sastav reprezentacije, koja će igrati protiv Slovačke 5. septembra u Novom Sadu, kao i protiv Norveške 9. septembra u Fredrikštadu. Golmani: Živković (Metalac Gornji Milanovac), Danilović (Rad), Janošević (Čukarički). Odbrana: Milanović (Lokomotiva Moskva), Vuković (Rad), Savić (Crvena zvezda), Jovanović, Brežančić, Stevanović (Partizan), Rajković (Tvente), Sredina: Fejsa, Tomić, LJajić (Partizan), Gulan (Empoli - Italija), Radovanović (Atalanta), Tadić (Vojvodina), Bosančić (Slovan). Napad: Sulejmani (Ajaks), Perović (C. zvezda), Aleksić (Vojvodina) i Milić (OFK Beograd).

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.