Pucao u noge bračnom paru i ne ide u pritvor

Izvor: B92, 06.Jun.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao u noge bračnom paru i ne ide u pritvor

Viši sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da odredi pritvor fudbalskom menadžeru iz Beograda Zoranu Grujiću (49).

On je u nedelju pucao u noge bračnom paru Janković, Katarini (40) i Staniši (43), nakon što je njihov 11-godišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim svedocima, precizirala je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

To znači da će se Grujić braniti sa slobode, uz poštovanje pomenute mere.

Grujiću se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Teški incident dogodio se u nedelju uveče u Ulici Goče Delčeva u Novom Beogradu, u stanu majke Katarine Janković, nakon što je došlo do maltretiranja među decom u obližnjem parku.

Mediji su preneli da je Grujićevo dete tada bilo seksualno napastvovano.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZABRANA PRILASKA Bez pritvora za oca koji je ranio roditelje dečaka koji je zlostavljao njegovog sina

Izvor: Blic, 06.Jun.2018

Viši sud u Beogradu odbio je danas predlog tužilaštva da odredi pritvor fudbalskom menadžeru iz Beograda Zoranu G.(49) koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru Janković, K. (40) i S. (43), nakon što je njihov 11. godišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.