Prosinečki o mestu selektora BiH: Spreman sam za razgovor

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki o mestu selektora BiH: Spreman sam za razgovor

Posle odlaska Safeta Sušića sa klupe reprezentacije Bosne i Hercegovine, Fudbalski savez naših komšija traži mu zamenu, a po medijima su se već pojavila imena potencijalnih Sušićevih naslednika.

Među onima čije se ime sve glasnije pominje je i Robert Prosinečki.

- Trenutno ne znam ništa o tome, niti je bilo nekih kontakata. Međutim, ako se otvori prostor za taj posao, spreman sam razgovarati - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Prosinečki u razgovoru za portal Klix.ba.

Prosinečki veruje da selekcija Bosne i Hercegovine, uprkos lošem startu u kvalifikacijama i samo dva ovojena boda iz četiri meča, i dalje ima šanse da uđe u borbu za plasman u Francusku.

- Nekada se nažalost u fudbalu desi tako da uprkos svemu rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo. Međutim, BiH ima kvalitetan tim i trenutnu je tešku situaciju moguće prevazići.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.