Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 09:17

Prošao plemeniti tiket Zorana Lukića za pomoć Gavrilu Đurđeviću

Trener Nižnjeg Novgoroda pet pogođenih parova pretvorio je u 90.700 dinara

Po 268. put konstatujemo da je prošao “Humanitarni tiket u podne”. Za ovu vest zahvaljujemo treneru Zoranu Lukiću. Juče u podne poželeli smo mu da upiše novi plus u anale “Humanitarnog tiketa u podne” i želja nam se ostvarila! za pomoć Gavrilu Đurđeviću… Tako to ide u MOZZART svetu, uz kladionicu koja je kupovinom kapitenske trake Kristijana Ronalda za pomoć mališanu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << animirala i samu CR7 fudbalsku ikonu da nam se pridruži slanjem svog dresa koji je završio na aukciji! Pridružio se i Leo Mesi, što znači da je MOZZART učinio sve kako bi mali Gavrilo Đurđević ozdravio.

Za pogodak, Zoran Lukić je uhvatio dvojke na Hertu i Lokomotivu, tri plus na Sasuolo – Juventus, na Atletiko jedinicu, a tiket je postao dobitan jer je Lacio u sudijskoj nadoknadi dao gol Parmi za pobedu od 1:0. Kada smo podvukli crtu, posle sjajnih 90.700 dinara ukupna donirana suma u dobrotvornom listiću iznosi 19.492.837dinara.

Inače naš junak trenerskim pozivom počeo je da se bavi u Beopetrolu. Potom je dve godine vodio mlađe selekcije moskovskog CSKA, da bi bio postavljen za prvog trenera Nižnjeg Novgoroda. Oprobao se u turskom Banvitu, a 2017. godine Lukić je ponovo preuzeo Nižnji. Predvodio je indijsku selekciju i mlađe kategorije ruske reprezentacije.

I ove sezone Lukić predvodi Nižnji na više frontova. U četvrtini finala VTB lige igraju sa CSKA, prvi meč završen je rezultatom (84:59), mada je Nižnji vodio, a druga utakmica igra se danas od 18.30. Inače, pre neki dan srpski stručnjak izabran je za najboljeg trenera FIBA Lige šampiona, a sada je postao i plemeniti dobitnik u "Humanitarnom tiketu u podne" kompanije MOZZART.

“Izborom od strane kolega sam počastvovan i osećam veliko zadovoljstvo. Najčistije i najiskrenije je kada te kolege izaberu za najboljeg trenera u nekom takmičenju. Drago mi je da smo pomogli u prikupljanju novca za lečenje Gavrila Đurđevića”, kaže Lukić.

Kompanija je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je trenutno na aukciji i potpisan Mesijev dres. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Pošto je sinoć “prošao” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece sa četvoro i više dece, SVETLOST, Ljubinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

[email protected]      

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.