Promovisano EP 2011. za odbojkaše

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisano EP 2011. za odbojkaše

Prvenstvo Evrope za odbojkaše koje će organizovati Češka i Austrija 2011. godine, promovisano je u hotelu „Šeraton For Points“ u Rimu.
Pod sloganom „Odbojka u srcu Evrope”, šampionat je najavio predsednik Odbojkaške federacije Austrije Peter Klajnman, a prisutni su bili i austrijski selektor Mihael Varm, kao i bivši golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Rome i fudbalske reprezentacije Austrije Mihail Konsel, u ulozi promotora.
Evropsko prvenstvo 2011. za seniore biće održano u periodu od 10 do 18. septembra u četiri grada - Beču, Insbruku, odnosno Pragu i Karlovim Varima. Žreb za to takmičenje zakazan je za 21. oktobar u Beču.
Direktan plasman na kontinentalni šampionat sledeće godine izborili su Austrija, Češka, Srbija, Poljska, Francuska, Bugarska i Rusija.
Reprezentacije Slovenije, Finske, Slovačke, Nemačke, Italije i Portugalije osvojile su prva mesta na turnirima druge runde kvalifikacija, dok su Belgija, Turska i Estonija izborili plasman u trećoj rundi kvalifikacija.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Odbojka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rimu promovisano EP 2011. godine

Izvor: B92, 08.Okt.2010

U hotelu "Šeraton For Points" u Rimu promovisano je Evropsko prvenstvo 2011. godine za odbojkaše, čiji će domaćini biti Češka i Austrija...Pod sloganom "Odbojka u srcu Evrope", Šampionat je najavio Peter Klajnman, predsednik Odbojkaške federacije Austrije. ..Konferenciji su prisustvovali i Mihael...

Nastavak na B92...

U Rimu promovisano Еvropsko prvenstvo 2011.

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2010, 11:14

U Rimu je u hotelu „Šeraton For Points“, promovisano XXVII Evropsko prvenstvo 2011. godine za seniore koje će zajedno organizovati Češka i Austrija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.