Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jul.2023, 01:30

Promenio se, postao je drugi čovek: Anastasija rekla KRAJ, povratka Gudelju posle ovoga nema FOTO

Novi izgled Nemanje Gudelja iznenadio je i njegovu izabranicu
O Anastasiji Ražnatović i Nemanji Gudelju ne prestaje da se piše otkako su u martu prethodne godine stupili u emotivnu vezu. Iako je Cecina ćerka tek bila izašla iz duge veze i nije želela da se vezuje ni za koga, ljubav nije birala vreme i mesto te je svoje srce podarila srpskom fudbalskom reprezentativcu.
Pročitajte: Anastasija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije imala izbora – Posle svega zagrlila Gudeljevu sestru, Nemanja objavio fotografiju Instagram

Početkom ove godine mlada pevačica spakovala je kofere i preselila se u Sevilju gde porodica njenog dragog živi godinama unazad. Folk diva ju je podržala u odluci, a Tasa čim joj obaveze dozvole posećuje najmilije u Beogradu, te je do nedavno boravila sa Nemanjom u srpskoj prestonici. Mladom paru dogodio se težak gubitak kada su pre dva meseca izgubili bebu u petom mesecu trudnoće, a utehu su pronašli u srpskim manastirima koje su redovno posećivali.
Pročitajte: Gudeljeva majka će presvisnuti od besa – Nemanja na Anastasiju potrošio bogatstvo FOTO Instagram

Sada su se ponovo vratili u Španiju gde uživaju u slobodnom vremenu i vrelim letnjim danima, i redovno o svemu što rade obaveštavaju fanove putem društvenih mreža. Tako smo imali prilike da vidimo da je fudbaler pre nekoliko nedelja otišao na transplantaciju kose u Turskoj. Gudelj je tada pokazao i kako izgleda ceo proces pripreme pred transplantaciju kose, a doktori sa klinike su srdačno dočekali fudbalera Sevilje.
Pročitajte: Krili su dok nisu postali sigurni da je sve u najboljem redu – Gudelj u suzama radosnicama zbog prinove FOTO Instagram

Rezultati su već izuzetno vidljivi, sudeći po najnovijoj fotografiji koju je  njegova devojka objavila na svom storiju na Instagramu. Novi izgled Nemanje Gudelja najviše je iznenadio njegovu izabranicu, koja mu je ujedno bila i najveća podrška tokom celog procesa estetske korekcije.  Dok Gudelj grli i ljubi Anastasiju, svi su primetili da mu je kosa nakon tretmana kojem se podvrgao prilično porasla i da ne liči na sebe, obzirom da je do skoro imao specifičnu frizuru.
Pročitajte: Tasa i Gudelj nisu mogli dalje zajedno – Pevačica ima novog dečka, objavila sliku, sve puca od ljubavi FOTO Instagram


Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.