Programski spektakl pred fudbalski praznik

Izvor: TV Arena Sport, 22.Feb.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Programski spektakl pred fudbalski praznik

Televizija Arena Sport će u subotu posvetiti pet sati programa, na svom prvom kanalu, jubilarnom 150 večitom derbiju.

Studijski program koji ce voditi Anđela Anđelković i  Nenad Miliovanović počinje u 14:00 časova. Uz voditelje iz studija Arene Sport, derbi će najaviti specijalni gosti Ljubiša Tumbaković i Goran Bunjevčević.

Ekskluzivni materijali, veliki broj priloga, analize prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << derbija, izjave aktera i uključenja u glavne gradove u regionu biće nešto što će publiku uvesti u ovaj fudbalski spektakl iz Srajeva, Zagreba, Podgorice i Skoplja. U program će se direktno uključivati putem video linka nekadašnji akteri, kako igrači tako i treneri i iznositi svoja očekivanja pred večiti derbi.

Sa lica mesta, sa stadiona u Humskoj, reporteri  Goran Svilar i Slobodan Stefanović razgovaraće sa aktuelnim članovima uprave Partizana i Crvene zvezde kao i sa fudbalskim stručnjacima iz Srbije i regiona. Utakmicu će komentarisati Ivan Radulović,  a po završetku meča slede izjave trenera igrača iz obe ekipe.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket - popunite formular i u roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa, kao i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.