Priveden Srđan Obradović

Izvor: RTS, 14.Maj.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Srđan Obradović

Fudbalski sudija Srđan Obradović, koji je u nedelju bio glavni arbitar na utakmici Spartak – Radnički, priveden je tokom popodneva u policijsku stanicu u Jagodini zbog dešavanja na meču u Subotici.
Sudija Srđan Obradović je u centru pažnje fudbalske javnosti u Srbiji zbog dosuđenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nepostojećeg penala na utakmici između Spartaka i Radničkog.

Kako RTS saznaje, Obradović je priveden u saradnji sa Regionalnim odeljenjem tužilaštva za borbu protiv korupcije iz Kraljeva, koje je nadležno i za Jagodinu.
Sudija Obradović pozvan je u svojstvu građanina i na osnovu indicija o nameštanju utakmice između Spartaka i Radničkog.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza zatražio je od sudijske komisije da se Obradović kazni i skine sa liste arbitara.
Policija do sada nije izdala zvanično saopštenje o privođenju Obradovića, pa ni o ishodu informativnog razgovora.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sudija Obradović pritvoren zbog suđenja Radničkom i Spartaku

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2018

Zbog sumnje da je prilikom suđenja utakmice u Subotici favorizovao domaći tim, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, uhapšen je sudija Srđan Obradović, a određen mu je i pritvor do 48 sati. Arbitar je izazvao pravu buru u fudbalskoj javnosti, zbog dosuđenog sumnjivog penala, ali i još...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.