Priprema se dokumentarno-igrani film o Radničkom (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Maj.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priprema se dokumentarno-igrani film o Radničkom (VIDEO)

O niškom fudbalskom klubu Radnički biće snimljen dokumentarno-igrani film. Radnički ima 90 godina zajedničku istoriju sa gradom pa će film ujedno biti priča o Nišu, kažu producenti.
Do jeseni bi trebalo da bude snimljen film o legendama niškog sporta –fudbalerima, trenerima i navijačima kluba Radničkog, koji skoro ceo vek postoji u Nišu.
Ovo neće biti priča samo o fudbalu već i o samom gradu, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << kaže nekadašnji kapiten Radničkog Milovan Obradović, ovaj klub itekako ima čime da se podiči.
Fudbalere niškog Radničkog trenutno vodi jedan od najboljih trenera Milan Rastavac. Međutim, da bi klub povratio staru slavu, potrebna mu je i finansijska pomoć, kaže čuveni golman Dragan Pantelić.
Do kraja maja biće gotov scenario, kažu u produkcijskoj kući “Synopsis”. Trenutno, kažu, traže sponzore a svaka pomoć od grada je dobrodošla.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Film o Radničkom uskoro na platnu

Izvor: Studnel.com, 08.Maj.2015

Igrano-dokumentarni film o fudbalskom klubu Radnički biće priča o jednom gradu, vremenu, navijačima. O jednom neraskidivom jedinstvu između Niša i Radničkog. Tizer za film premijerno je prikazan u bioskopu Kupina, a premijeri su prisustvovali gradonačelnik Niša Zoran Perišić, prvotimci niškog...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.