Primera odlučila ko je bio najbolji u prošloj sezoni, može biti samo jedan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera odlučila ko je bio najbolji u prošloj sezoni, može biti samo jedan! (foto)

Španci vrlo jasni.

Skoro deceniju je trajala trka udvoje između Lea Mesija i Kristijana Ronalda oko toga ko je najbolji fudbaler na Pirinejima.

Jasno, oni vode glavnu reč i kada je u pitanju međunarodni fudbal, ali navijači su uživali u nadmetanju dok su igrali u istoj ligi.

Proteklog leta Ronaldo je prešao u Juventus gde vodi bitku sa drugim konkurentima, a Primera je objavila svoje laureate za nagrade Pićići (najbolji strelac) i Alfredo Di >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stefano (MVP šampionata) za proteklu sezonu.

Oba priznanja dobio je Mesi koji je sa Barsom osvojio duplu krunu i postigao neverovatnih 38 golova u 42 nastupa u svim španskim takmičenjima.

Leo Messi Pichichi de la liga y Premio Alfredo Di Stefano al mejor jugador de la Liga pic.twitter.com/FzrrzeqThf

— Alfredo Martínez (@Alfremartinezz) 12. новембар 2018. Sa druge strane, Ronaldo je stao na brojci od 26 golova na 27 nastupa, pritom nije uspeo da osvoji ništa sa Realom u Španiji, pa je nagrada očigledno otišla u prave ruke.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.