Priča je ozbiljna: Džekson i Ibra tandem za Mihu i Milan

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča je ozbiljna: Džekson i Ibra tandem za Mihu i Milan

Najave da će Milan opet imati jak tim nisu samo spekulacije i nagađanja, dešavaju se konkretne stvari, a Galijani je na pragu velikih pojačanja

Milan je definitivno klub o kojem se najviše priča i piše poslednjih dana kada su vesti sa fudbalske pijace u pitanju. Mali milion imena se povezuje sa Rosonerima ovih dana i teško je poverovati da su baš svi ti fudbaleri želje Milana.

Ali da se nešto krupno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iza brda valja, to je sigurno. Ulazak svežeg kapitala u klub preko tajlandskog biznismena Tičaubola je dao krila Rosonerima da skuju velike planoe za letnji prelazni rok, a njihov transfer guru Adrijano Galijani se naprosto razleteo po Evropi i svaki drugi dan je u nekom drugom gradu. Ono što priči daje posebnu dimenziju je da je Galijani na svakom od poslovnih putovanja bio u društvu Nelija Lukasa, prvog čoveka moćnog fonda Dojen sports koji drži mnoga velika fudbalska imena.

Danas su Galijani i Lukas po drugi put u poslednja četiri dana otputovali u Portugaliju na pregovore sa Portom oko kupovine Džeksona Martineza. Milan je ozbiljno zagrizao za Kolumbijca, Porto insistira nankaluzulu od 35.000.000 evra, ali tu veliku ulogu u smanjenju cene može da odigra Lukas koji je u tesnim poslovnim vezama sa Portom i jako je bitan čovek za ovaj klub. Sa Portom će se pričai i o kupovini Jasina Braimija, ali i mladog Rubena Nevesa.

Druga vest je da je Zlatan Ibrahimović u telefonkom razgovoru sa Galijanijem dao zeleno svetlo za povratak na San Siro. Ibra ima još godinu dana ugovora u Parizu, ali mu je dosta Francuske i želi u Milan. Njegov menadžer Rajola je već počeo da radi na pregovorima sa čelnicima Pari Sen Žermena kako bi izdejstvovao što povoljnije uslove za Milan. Ibra je pristao na platu od 7.500.000 evra godišnje za tri sezone, a Milan bi mogao da ga dobije za 15.000.000 evra obeštećenja.

Na kraju, šlgan na tortu Galijanijevog prelaznog roka bi trebalo da bude Mats Humels, a očekuje se da Milanov čelnik naredne nedelje otputuje u Dortmund kako bi započeo pregovore o kupovini nemačkog štopera.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.