Prešli su sa sokera na fudbal

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 18:41

"Prešli su sa sokera na fudbal"

Selektor Irana Karlos Keiroš dao je zanimljivu izjavu pred meč trećeg kola grupe B koji njegova selekcija igra sa SAD.

U severnom delu amerike fudbal je potpuno drugi sport, na šta je komentar imao portugalski stručnjak.

"Znamo da nas čeka izuzetno težak meč. Veoma su dobra ekipa, organizovana i motivisana. Slikovito bih to rekao ovako: napravili su skok od sokera do fudbala“, rekao je Keiroš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Obe selekcije imaju priliku za prolaz dalje.

"U utorak ćemo igrati protiv nesumnjivo najkonstantnije ekipe, tima koji je verovatno odigrao dve najbolje utakmice u ovoj grupi. Igrali su veoma dobro protiv Velsa u prvoj utakmici i protiv Engleske u drugoj. Igre ostalih timova, pa i naše, nisu bila tako konzistentne“, zaključio je Keiroš.

Iran je u nešto boljoj poziciji. Imaju tri boda naspram dva Amerikanaca, te im i remi igra. Poslednji je Vels koji ima samo bod i koji će u poslednjem kolu igrati sa velikim rivalom i liderom grupe Engleskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.