Preporođeni Baloteli: Tek sam na 60 odsto, Nica može i bez mene do titule, nikad bolji navijači

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preporođeni Baloteli: Tek sam na 60 odsto, Nica može i bez mene do titule, nikad bolji navijači

Italijan kaže da se uzobiljio i da je od dečaka postao čovek, previđa veliku karijeru jednom saigraču i otkriva da Zlatnu loptu ne bi dao ni Ronaldu, ni Mesiju već trećem kandidatu

Sunce Azurne obale je ogrejalo Marija Balotelija. Skoro pa otpisani Italijan je fudbalski procvetao na Rivijeri i postao bitan igrač u sjajnom poečtku sezone senzacionalnog lidera francuske Lige 1.

Baloteli se smirio u Nici, opet se posvetio fudbalu i počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da trese mreže. Svi se pitaju da li Nica da Balotelijem može da bude francuski Lester.

„Možemo da budemo prvaci. Teško je, ali moguće. Tek smo odigrali 11 kola. Francusko prvenstvo je jako teško. Kada sam došao u Nicu, mislio sam da će biti lakše. Sve su bliži nivou na kojem su engelska Premijer liga, nemačka Bundesliga ili italijanska Serija A“, iskreno priznaje Baloteli.

Osim što se uozbiljio na terenu, počeo je da kao zreo čovek razmišlja i van njega. Dok je nekada davao izjave kako je najbolji na svetu i ponižavao rivale, sada hvali saigrače i ne stavlja sebe u prvi plan.

„Nica je velika ekipa i bez mene. Već su to dokazali u utakmicama u kojima nisam igrao. Tim je sjajan i poseduje mnogo talenta. Posebno me je impresionirao Alasan Plea. Predviđam mu veliku karijeru. Ako nastavi ovako da se razvija, može da postane napadač top klase. Sviđa mi se i vezista Seri. Potom Salbert, Rikjardo, Siprijan...“, hvali Baloteli saigrače.

Iako je postigao šest golova u sezoni što je učinak iznad očekivanja, kontoverzni napadač najavljuje još bolja izdanja.

„Naravno da sam srećan što smo prvi na tabeli, ali nisma zadovoljan do kraja. Ovo nije ono najbolje što mogu da pružim. Tek sam na 60-70 odsto sopstvenih mogućnosti. Nisam ni mogao da dođem do stopostotne forme jer prošle sezone skoro da nisam ni igrao“.

Baloteli kaže da više nije razmaženo derište i da prihvata ulogu isusnijeg siagrača.

„Promenio sam se. Izrastao iz dečaka u čoveka. Ne bežim od uloge da ponekad udelim i neki savet saigračima, ali uglavnom se trudim da im budem primer na terenu“.

Posebno je impresioniran vatrenom publikom u Nici. Klub sa Rivijere zaista ima frenetičnu podršku sa tribina. Jednu od najboljih u Francuskoj. Baloteli koji je igrao Inter, Milan, Mančester Siti i Liverpul tvrdi da su Nicini navijači bolji od svih prethodnih za koje je igrao.

„Ovo je najvrelija atomsfera pred kojom sam igrao kao domaćin. I najjača podrška navijača koju sam doćiveo u dosadašnjoj karijeri“.

Na kraju je odgovorio i na pitanje o sledećm osvajaču Zaltne lopte.

„Pobediće Ronaldo, Mesi ili Suarez. Iskren da budem, ja bih Zlatnu loptu dao Suarezu“.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.