Preminuo Ratomir Babić, bivši predsednik FSB i dugogodišnji član uprave FK Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:45

Preminuo Ratomir Babić, bivši predsednik FSB i dugogodišnji član uprave FK Partizan

Bio je istaknuti fudbalski radnik.

Ratomir-Raša Babić, bivši predsednik Fudbalskog saveza Beograda i dugogodišnji član Upravnog odbora FK Partizana preminuo je u 83. godini života.

Ceo život je posvetio fudbalu, a pored aktivnog rada u Partizanu i FSB-u bio je i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

IN MEMORIAM:

Ратомир Бабић (1942 - 2024)

У 83. години живота преминуо је Ратомир >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Раша Бабић, дугогодишњи спортски радник, бивши председник Фудбалског савеза Београда и члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије.

Фудбалски савез Србије изражава најискреније саучешће породици… pic.twitter.com/Ua18YUBLzw

Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) February 19, 2024

Ratomib Babić je od 1957. godine igrao za Koceljevu, klub iz rodnog kraja, a prvu funkciju u Partizanu je dobio 1978. godine, kada je postao član Saveta omladinske škole.

Bio je takođe član i Skupštine Partizana, Upravnog odbora kluba iz Humske, a u periodu kada su čelnici bili Mirko Marjanović i Dragan Đurić, Babić je bio potpredsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.