Preminuo Mino Rajola

Izvor: B92, 30.Apr.2022, 16:15

Preminuo Mino Rajola

Čuveni fudbalski agent Mino Rajola preminuo je u subotu.

Rajola je jedan od najuticajnijih fudbalskih agenata današnjice, zastupa najveće zvezde poput Pola Pogbe, Zlatana Ibrahimovića i Erlinga Halanda.

Poslednjih meseci je imao zdravstvenih problema, a nedavno i operaciju. Bio je hospitalizovan u januaru u Milanu, gde je i obavljena delikatna operacija, ali priroda njegove bolesti nikad nije otkrivena.

Prvobitno je vest o njegovoj smrti objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četvrtak, ali je demantovano da bi u subotu stiglo zvanično saopštenje o smrti čuvenog fudbalskog agenta.

"U našoj beskrajnoj tuzi, delimo smrt najbrižnijeg i najdivnijeg fudbalskog agenta koji je ikada postojao. Mino se borio do kraja istom snagom kojom se borio za pregovaračkim stolovima kada je predstavljao igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim i nikada to nije shvatio. Minoov rad je dotakao mnoge živote i napisao novo poglavlje u istoriji modernog fudala. Nedostajaće nam zauvek. Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače nastaviće se sa istom strašću. Zahvaljujemo se svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim vremenima i molimo se za privatnost porodice i prijatelja u ovom vremenu tuge", stoji u objavi na Instagarmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.