Premijer liga izašla Portsmutu u susret

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga izašla Portsmutu u susret

Uprava Premijer lige saopštila je 20. februara da je odbila zahtev Portsmuta i da tom fudbalskom klubu neće dozvoliti da prodaje igrače van prelaznog roka. Fudbaleri Portsmuta trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli sa 13 bodova, 14 manje od Vest Hema koji se nalazi izvan zone ispadanja.Međutim, čelnici engleske federacije su promenili prvobitnu odluku.

Engleska Premijer liga dozvolila je ekipi Portsmuta, koja se nalazi u velikoj finansijskoj krizi, da prodaje igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i van prelaznog roka, prenosi Beta.

Uprkos tome, u saopštenju Premijer lige navodi se da igrači prodati drugim klubovima iz tog takmičenja neće moći da igraju do kraja sezone.

Za prodaju fudbalera klubovima izvan Engleske Portmustu će biti potrebna dozvola Svetske fudbalske federacije.

...

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.