Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 16:11

Premijer dao zeleno svetlo: Vraća se fudbal u Španiji

Realan datum 11. jun

Premijer Španije, Pedro Sančez, dao je zeleno svetlo za povratak fudbala u toj zemlji.

Sančez je u obraćanju naciji izjavio da su mere zaštite dale rezultat, najavio njihovo dodatno ublažavanje i označio 8. jun kao datum kada bi mogla da bude nastavljena Primera.

Španski mediji navode da bi prvi mečevi u La Ligi ipak trebalo da budu odigrani četiri dana kasnije u odnosu na ovu najavu, a na Pirinejima se nadaju da će 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kola, koliko je ostalo do kraja sezone, biti odigrano do kraja jula.

Sezona je prekinuta dan pred meč Betisa i Sevilje i prema najavama to bi trebalo da bude i prva utakmica nastavka sezone.

“Ne postoji bolji način za nastavak sezone. Prvi meč će biti veličanstven i unapred se radujemo povratku fudbala”,  izjavio je sportski direktor Sevilje, Monći.

Klubovi su već počeli sa treninzima, koji se trenutno obavljaju u grupama ne većim od 10 fudbalera.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.