Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer BiH: Borac čeka kiks Olimpika

Iako u posljednjem kolu ne odlučuju sami od svom plasmanu na međunarodnu scenu, u redovima banjalučkog Borca riješeni su da se sa nedjeljnog gostovanja u Gabeli protiv GOŠK-a vrate sa cijelim plijenom. - Samo u slučaju pobjede imamo teorijsku šansu da izborimo plasman na međunarodnu scenu i dok postoji minimalna šansa, nećemo se predati. Naravno i naš rival ima priliku da u slučaju pobjede možda i ostane u bh. eliti, tako da i on u ovom susretu nema šta da izgubi naglasio je sportski direktor Borca Branislav Krunić, koji će do kraja sezone, odlukom Upravnog Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/premijer-bih-borac-ceka-kiks-olimpika.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Rukometaši Borca slavili u Gradačcu

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Maj.2013, 00:34

Poslije poraza u Ljubuškom Borac m:tel je slavio u Gradačcu ubjedljiv trijumf 35:25 i tako došli nadomak prve titule šampiona Bosne i Hercegovine. To je za ekipu Jovice Cvetkovića bila šesta pobjeda uz poraz iz Ljubuškog. Najefikasniji u redovima Borca bili su trivundža sa devet i Obradović...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.