Predsedniku ŽFK Spartak ukinuta suspenzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedniku ŽFK Spartak ukinuta suspenzija

Zoran Arsić, predsednik ŽFK Spartak iz Subotice, odlukom Disciplinske komisije FS Srbije u junu mesecu ove godine bio je kažnjen zabranom vršenja svih funkcija u fudbalskom sportu u trajanju od dve godine zbog navodno učinjenog prekršaja iz disciplinskog pravilnika FSS učinjenog vređanjem, klevetanjem i iznošenjem neistina protiv funkcionera i rukovodstva FSS.

Komisija za žalbe FS Srbije je na održanoj sednici dana 19.oktobra 2017.godine razmatrala ceo postupak i u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << usvojila žalbu predsednika Spartaka, g-dina Zorana Arsića i ukinula prvostepenu odluku Disciplinske Komisije FS Srbije, kojom je Zoran Arsić bio udaljen dve godine iz fudbala.

Komisija za žalbe je dala instrukcije Disciplinskoj Komisji FS Srbije kako i na koji način može biti primenjena određena odredba člana Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

"Desio se presedan da je Disciplinska Komisija FS Srbije donela maksimalnu disciplinsku meru van svojih ovlašćenja u želji da me onemogući da privedem određene postupke kraju u slučaju ŽFK Mašinac Niš, ŽFK Mašinac Trace PZP Niš, ŽFK LASK Lazarevac – LASK Crvena Zvezda Beograd i ŽFK Crvena Zvezda Beograd. Drago mi je što su u međuvremenu brojni državni organi potvrdili svojim konačnim odlukama da sam bio APSOLUTNO U PRAVU u pogledu kršenja Zakona o sportu i mnogih drugih fudbalskih propisa od strane pojedinaca i određenih organa FS Srbije. Osveta nije način rešavanja problema, a jedini greh ŽFK Spartak i mene kao njegovog zakonskog zastupnika je bio i ostao zahtev prema FS Srbije da fudbalski propisi podjednako moraju da važe za sve fudbalske klubove i da bude dosledna primena fudbalskih propisa prema svima, a ne kao do sada da se na burazerski način i selektivno primenjuju fudbalski propisi u zavisnosti ko je s kim dobar i ko kojoj političkoj partiji pripada. Istrpeo sam udare kao dugogodišnji sportski radnik i pokušaje da me odstrane iz fudbala, ali...pravda je spora... ali dostižna!", rekao je Zoran Arsić.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.