Predsednik se zaigrao: pogledajte Đurićevo druženje sa mikrofonom /video/

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik se zaigrao: pogledajte Đurićevo druženje sa mikrofonom /video/

Fudbalski klub Partizan je u utorak održao konferenciju za štampu povodom odlaska dosadašnjeg sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića u Kinu, a tom prilikom predsednik crno-belih Dragan Đurić na vrlo zanimljiv način se družio sa mikrofonom.

Dok je Tumbaković odgovarao na jedno od novinarskih pitanja, Đurić je pogledao mikrofon, a onda iznenadno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krenuo da kucka prstom po njemu.

Kažiprst je počeo prilično vredno da se kreće po mikrofonu, tonovi su nasleđivali jedan drugog čitavih 20 sekundi, a predsednik Partizana je, nesvesno, nasmejao mnoge, dok je mislima bio na nekom drugom mestu. Uživajte u snimku, nasmejaće i vas, sigurno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.