Predsednik Ajntrahta blistao: PSŽ pliva u novcu, valjda nas neće za...ati!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Ajntrahta blistao: "PSŽ pliva u novcu, valjda nas neće za...ati!"

Nemci se nadaju će uspeti da se dogovore sa "Svecima".

Ajntraht iz Frankfurta oev sezone igra odlično.

Ekipa za koju nastupaju Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović pruža konstantno dobre partije i na pravom je putu da i naredne sezone igra evropski fudbal.

Sada su u osmini finala Lige Evrope naišli na Inter koji je težak, ali ne i nepobediv rival.

Pored fantastičnog Jovića koji igra fudbal života, veoma zapažene partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pruža i pozajmljeni fudbaler Pari Sen Žermena Kevin Trap.

Nemca bi rado videli nakon leta kada mu ističe pozajmice, a takvom scenariju se nada i predsednik Ajntrahta Volfgang Štojbing.

"Parižani bukvalno plivaju u novcu, njima to ne treba. Mislim da nas neće zaj...ti za Trapa", kazao je Štojbing okupljenim novinarima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.