Prednovogodišnji poklon FK ,,Vlasini”

Izvor: JUGpress.com, 21.Dec.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prednovogodišnji poklon FK ,,Vlasini”

VLASOTINCE

Deda Mraz u liku kompanije ,,Mozzart” bio je danas, na izmaku stare godine u Vlasotince i darivao dve garniture sportske opreme (23 dresa i 23 šortsa) fudbalskom klubu ,,Vlasini”, i to u plavo-beloj boji, što je, inače, i klupska boja ,,Rosuljaca”.

” Akcija ,,Novi dresovi za nove šampione” pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, razvoju lokalnih sportskih klubova i podrška talentima. Preko 40 klubova sada igra u ,,Mozzart” >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dresovima. Od danas i FK ,,Vlasina” i želimo vam puno uspeha u novoj sportskoj opremi. Pored pomoći sportskim udruženjima naša kompanija obnavlja i košarkaške terene širom Srbije. Do sada je obnovljeno 56 igrališta i već na proleće nastavljamo dalje kako bi smo rekonstruisali svih 100 terena. Aktivni smo i u pomoći raznim fondacijama, institucijama, udruženjima koja pružaju podršku onima koja je ona najpotrebnija. U našoj akciji ,,Humanitarni tiket u podne” poslali smo pomoć na preko 80 adresa i donirali pet milona dinara. Nastavljamo dalje, da pomažemo sport i društvenu zajednicu”, istakla je Dragana Stević, menadžer podregiona Leskovac.

Ispred fudbalskog kluba na poklonjenoj sportskoj opremi zahvalio se Nenad Stojković, rekavši da će Vlasina 2020.godine obeležiti 100-godišnjicu svog postojanja i da je Vlasina ponos Vlasotinca i da, kao takva treba i mora biti briga svih u gradu na reci Vlasini.

” Zahvaljujemo se na izuzetno poklonu od strane respektibilne kompanpije ,,Mozzart , sa iskrenom željom i nadom da se još neko pridruži ovakvoj vrsti pomoći, od mnogobrojnih firmi koje posluju u našem gradu, sve u cilju ozdravljenja našeg kluba na svim nivoima i pred skorim obeležavanjem stogodišnjeg postojanja fudbalskog kluba, a to će biti za dve godine”,  rekao je Nenad Stojković.

” Fudbalerima Vlasine želim mnogo uspeha u nastavku prolećne fudbalske sezone”,  poručio je Velibor Kuculović, regionalni menadžer kompnije ,,Mozzart”, inače, i sam je doskora bio član najužeg klupskog rukovodstva ,,Rosuljaca”, a po svemu sudeći i glavni ,,krivac” što je ovaj dar kompanije ,,Mozzar” upravo stigao u Vlasotince.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.