Predlog da se Nacionalni stadion gradi u Surčinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog da se Nacionalni stadion gradi u Surčinu

Nacionalni fudbalski stadion trebalo bi da se gradi na teritoriji opštine Surčin, nakon što je Ministarstvo zaštite životne sredine dalo pozitivno mišljenje na stratešku procenu uticaja Prostornog plana posebne namene koje je uradilo ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

"Ministarstvo zaštite životne sredine dalo je pozitivno mišljenje na Predlog odluke o izradi strateške procene uticaja Prostornog plana posebne namene Nacionalnog fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stadiona. Nosilac izrade izveštaja o strateškoj proceni je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Lokacija predmetnog plana je na teritoriji gradske opštine Surčin", rečeno je Tanjugu iz ministarstva zaštite životne sredine.

Kako se navodi, ministarstvo očekuje konačan tekst Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Na ovaj način praktično je napravljen prvi zvanični korak ka izgradnji stadion na kojem će utakmice igrati reprezentacija Srbije, ali i omogućiti da se Srbija kandiduje za organizaciju najvećih fudbalskih događaja kao što su finale Lige šampiona, Lige Evrope ili Superkup Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predlog da se Nacionalni stadion gradi u Surčinu

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2018

Nacionalni fudbalski stadion trebalo bi da se gradi na teritoriji opštine Surčin, nakon što je Ministarstvo zaštite životne sredine dalo pozitivno mišljenje na stratešku procenu uticaja Prostornog plana posebne namene koje je uradilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture..."Ministarstvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.