Prebijen navijač Liverpula u Napulju

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebijen navijač Liverpula u Napulju

Izvršni direktor Liverpula Piter Mur ostao je u bolnici sa navijačem tog kluba, koji je napadnut u jednom kafiću u Napulju, pre fudbalske utakmice dve ekipe u Ligi šampiona. Navijač se onesvestio u poluvremenu utakmice u Napulju, zbog “obilnog krvarenja”, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Liverpula protiv Čelsija u derbiju Premijer lige je 2.05. Meč se igra u nedelju od 17.30. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Engleska policija saopštila je da su dva navijača Liverpula napadnuta u kafiću pre početka utakmice sa Napolijem. Radi se o britanskim državljanima starosti 26 i 46 godina, kojima je ukazana pomoć na licu mesta. Njih je napala grupa muškaraca na skuterima, a navijači Liverpula zadobili su posekotine i ogrebotine.
Mur je odgovorio na tvit u kome su navijači tražili da poseti povređenog.
U bolnici sam sa njim. Nećemo ga ostaviti dok ne budemo uvereni da je dobro – napisao je Mur nešto pre jedan sat posle ponoći.
Navijač je u sredu ujutru otpušten iz bolnice. Mur je dodao da su policija i bolničko osoblje pomogli navijaču Stivenu, koji je od njega tražio da zahvali svima na brizi.
Branilac titule u Ligi šampiona Liverpul izgubio je od Napolija sa 2:0  na stadion San Paolo, u prvom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja.


The post Prebijen navijač Liverpula u Napulju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop besan na sudiju: Nije bio penal

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je sudija pogrešio kada je dosudio penal za Napoli u završnici utakmice u Ligi šampiona.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Liverpula protiv Čelsija u derbiju Premijer lige je 2.05. Meč se igra u nedelju od 17.30.. – Mogao bih da kažem mnogo stvari...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.