Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 03:30

Pre četiri godine nije mogao ni u drugoj ligi Rumunije, danas potpisao za Atletiko Madrid!

Dosadašnji golman Rapida iz Bukurešta Horaciju Moldovan (26) potpisao je ugovor sa Atletiko Madridom do 2027. godine, saopštio je danas španski fudbalski klub.
Moldovan je došao kao zamena prvom golmanu madridske ekipe Janu Oblaku.
„Isprva nisam ni verovao da me Atletiko zove. Ovo je šansa života. Da li zaista mislite da ja mogu da odbijem Atletiko? Ovaj voz verovatno nikada više neće da dođe. Idem tamo da naporno radim i da se nadam da ću, kada se šansa ukaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << umeti da je iskoristim. Fudbal je divan i nepredvidiv. Pre četiri godine nisam imao tim u drugoj ligi, a sada idem u Atletiko. Naučna fantastika“, nije krio oduševljenje Moldovan u izjavi prilikom predstavljanja u novom klubu.
On će zameniti Iva Grbića, koji će, prema pisanju španskih medija, preći u Šefild junajted.
Rumunski 26-godišnji golman je prvo pojačanje Atletika u januarskom prelaznom roku.
🔴⚪ #BienvenidoMoldovan
✍️ El guardameta rumano firmó su contrato como nuevo jugador de nuestro club en las oficinas del Cívitas @Metropolitano y conoció la casa de todos los atléticos. pic.twitter.com/5reWKPOeHX
— Atlético de Madrid (@Atleti) January 24, 2024

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.