Prave fudbalski tim! Šakira i Pike dobili još jednog sina

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prave fudbalski tim! Šakira i Pike dobili još jednog sina

Kolumbijska pevačica se juče porodila i na svet donela još jednog dečaka.

Šakira i njen dečko fudbaler Žerar Pike već imaju jednog sina Milana, a pevačica se porodila carskim rezom u jednom porodilištu u Barseloni.

Njih dvoje su, kako prenose španski mediji, zakupili ceo sprat u bolnici, a Šakiru je porodio isti lekar kao i sa prvim detetom.

Šakira i Pike nisu objavili kako će ime dati bebi. Fudbalerov blizak prijatelj je otkrio za medije da se par dvoumi oko imena Saša i Andre. Inače, njihov dvogodišnji sin se zove Milan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOLE ‘NAŠA’ IMENA: Pike i Šakira i drugom sinu dali slovensko ime!

Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015

Fudbaler Barselone Đerar Pike i njegova lepša polovina Šakira u sredu uveče dobili su i drugog sina kojem su kao i svom prvencu Milanu, dali slovensko ime – Saša.. . U sredu oko 22 sata, Šakira je na svet donela još jednog dečaka, a kako je od ranije poznato da kolumbijaska pevačica obožava...

Nastavak na HotSport.rs...

Šakira i Pike krstili sina!

Izvor: Mondo, 30.Jan.2015

Kolumbijska pevačica je na svet donela još jednog dečaka. I ovog je puta odlučila da dete krsti pravoslavnim imenom...Foto: YouTube Šakira u spotu "Loca"..Šakira se porodila juče u Barseloni carskim rezom. Mama i beba se osećaju dobro, saopštili su iz bolnice...Ona i njen partner Pike su odlučili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.