Prandeli razmišlja o Totiju

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prandeli razmišlja o Totiju

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli rekao je da još nije odlučio da li će u nacionalni tim vratiti kapitena Rome Frančeska Toti.
- Nije jedini, imamo mnogo dobrih igrača na svim pozicijama. Želim da formiram novu reprezentaciju Italije i to mi je najvažnije u ovom trenutku -  rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Prandeli.
Toti ima 34 godine, a iz reprezentacije se povukao u julu 2007, godinu dana ranije u dresu Azura osvojio titulu prvaka sveta. Rome do sada je za nacionalni tim odigrao 58 utakmica i postigao devet pogodaka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Prandeli još bez odluke o Totiju

Izvor: B92, 12.Okt.2010

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli rekao je da još nije odlučio da li će u nacionalni tim vratiti kapitena Rome Frančeska Totija. .."Nije Toti jedini, imamo dosta dobrih igrača na svim pozicijama. Želim da stvorim novu reprezentaciju Italije i to mi je najvažnije u ovom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.