Povređen navijač Nice u kamenovanju autobusa posle utakmice sa Lionom

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 16:32

Povređen navijač Nice u kamenovanju autobusa posle utakmice sa Lionom

Jedan navijač Nice povređen je pošto su pristalice Liona kamenicama gađale autobus koji je prevozio navijače posle prvenstvene fudbalske utakmice u Francuskoj.

Nica je u saopštenju pozvala nadležne da istraže incident, u kome su "posledice mogle da budu tragične".

Na fotografijama objavljenim na internetu može se videti pukotina na vetrobranskom staklu autobusa koji je prevozio navijače Nice. Incident se dogodio sinoć, po povratku sa utakmice, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Lion na svom terenu pobedio 1:0.

Zbog velikog neprijateljstva i tuča u prošlosti između navijača Liona i Nice, samo je 300 navijača Nice moglo da prisustvuje utakmici, a na stadion su stigli u pratnji policije.

Francuski fudbal ima velikih problema zbog nereda navijača. Francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera zatražila je zabranu gostujućih navijača na utakmicama, nakon što je navijač Nice nožem ubijen uoči meča u Nantu, u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.