Povratak Ševčenka u FK Milan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Ševčenka u FK Milan

RIM - Ukrajinski fudbalski reprezentativac Andrej Ševčenko prošao je lekarske testove u trening kampu Milana i potpisaće ugovor sa "roso-nerima", saopšteno je iz tog italijanskog kluba.

"Srećan sam što sam u Milanu. Takođe, želim da zahvalim navijačima Čelsija na podršci koju su mi pružali u prethodne dve godine", rekao je Ševčenko u izjavi za zvanični sajt Milana pre početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lekarskih testova.

Ševčenko je u subotu prihvatio uslove koje mu je ponudio Milan. On nije uspeo da se izbori za mesto u timu Čelsija, u kojem je proveo dve godine. U klub sa "Stamford Bridža" došao je 2006. godine, a za "plavce" je odigrao 47 utakmica i postigao devet golova.

U Čelsi je iz Milana prešao za tada rekordnu sumu od 62 miliona dolara. Ukrajinski napadač je za sedam godina provedenih u Milanu odigrao 296 utakmica i postigao 73 gola.

Milan i Čelsi nisu želeli da saopšte detalje transfera, ali funkcioneri italijanskog kluba nagovestili su da je Ševčenko pristao na smanjenje plate, kako bi ponovo zaigrao na "San Siru".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.