Potvrđeno - Milinković novi trener Anortozisa!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Milinković novi trener Anortozisa!

Fudbalski klub Anortozis iz Famaguste angažovao je bivšeg trenera Partizana Zorana Milinkovića, potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Bivši fudbaler i trener Partizana Zoran Milinković preuzeo je kiparski Anortozis za koji je svojevremeno upisao 40 nastupa tokom dvogodišnjeg boravka u klubu iz Famaguste.

Anortozis je na zvaničnom sajtu potvrdio da je sa Zoranom Milinkovićem dogovorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnja do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu dana.

Srpski stručnjak će do kraja dana odraditi prvi trening sa ekipom koju u nedelju očekuje derbi sa APOEL-om, što će ujedno biti prilika da Milinković debituje na klupi Anortozisa.

Kiparski klub trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 48 osvojenih bodova, pet manje u odnosu na vodeći APOEL a četiri u odnosu na drugoplasirani AEK iz Larnake.

Podsećamo da je Zoran Milinković u toku prethodne godine osvojio titulu sa Partizanom, a potom je tokom minule jeseni odveo crno-bele u grupnu fazu Lige Evrope.

Zoran Milinković će u Anortozisu trenirati Dina Ndlovua, trećeg strelca kiparskog šampionata i momka koji je pre svega desetak dana bio tema pregovora srpskog šampiona i kluba iz Famaguste.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.