Potvrđeno - Lion ostaje bez najboljeg igrača, kreće velika trka za njegov potpis!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Lion ostaje bez najboljeg igrača, kreće velika trka za njegov potpis!

Momak kojeg su mnogi smelo poredili i sa Lionelom Mesijem, ovog leta će napustiti Lion, najverovatnije i Francusku.

Nabil Fekir je još jedna od sjajnih produkata Lionove fudbalske akademije.

Debitovao je u prvom timu 2013. godine, a od 2015. godine je i član reprezentacije Francuke.

Povreda ga je omela da igra na Evropskom prventvu 2016. godine, Didije Dešan je tada biranim rečima pričao o >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovim kvalitetima, bio je spreman da mu poveri veliku ulogu u reprezentaciji "Trikolora".

Ove sezone je potpuno zablistao u dresu Olimpik Liona, postigao je 17 golova u Ligi 1, upisao je i sedam asistencija i jedan je od najzaslužnijih što se Lion trenutno nalazi na drugom mestu francuskog šampionata.

Sada se u francuskim medijima pojavila i informacija da Fekir igra svoju poslednju sezonu u dresu kluba u kojem je ponikao.

Navodno je još pri potpisivanju poslednjeg ugovora, koji važi do 2020. godine, dogovoreno da Fekir leta tekuće godine napusti Lion, a njegov odlazak neće sprečiti ni sve očigledniji plasman ekipe Bruna Ženesija u Ligu šampiona.

Veliki broj klubova je zainteresovan za njegove usluge, često je dovođen u vezu sa Arsenalom, u par navrata je pominjana i Barselona, a nema sumnje da je još mnogo klubova iz evropskog vrha zainteresovano da ga vidi u svojim redovima.

U Lionu su uvereni da će prilikom njegove prodaje zaraditi dosta novca, očekuju prodaju u rangu Aleksandrea Lakazeta, koji je minulog leta za 53 miliona evra pojačao Arsenal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kapa dole - Prijović najbolji strelac grčke Super lige!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018

Srpski reprezentativac poneo je zvanje najboljeg strelca grčke Super lige za sezonu 2017/18...Fudbalski klub PAOK ostao je kratkih rukava u borbi za titulu ali to nikako nije krivica igrača koji su tokom čitave sezone beležili odlične rezultate...Među najboljim pojedincima u timu iz Soluna tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.