Potvrda, Inter završio strašno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020, 16:48

Potvrda, Inter završio strašno pojačanje!

Gotovo je.

Fudbalski klub Inter je doveo Ašrafa Hakimija iz Real Madrida, potvrdio je Fabricio Romano.

Kao što je najavljeno pre nekoliko dana, Inter će platiti 40 miliona za sjajnog Marokanca, koji nije u Zidanovim planovima.

Romano je potvrdio da će Hakimi do kraja nedelje biti predstavljen kao novi član Intera, a potpisaće ugovor do 2025. godine.

Hakimi će imati platu od čak pet miliona evra po sezoni, a na lekarske preglede stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u utorak.

Podsetimo, Hakimi je prethodne dve sezone odigrao na pozajmici u Borusiji Dortmund, bio je jedan od najboljih desnih bekova u Evropi, a želeo ga je i Bajern Minhen.

Ove sezone je posebno bio impresivan sa učinkom od devet golova i 10 asistencija na 45 mečeva u svim takmičenjima.

On ima tek 21 godinu i sigurno da će biti ogromno pojačanje za Kontea, naročito što i njemu više odgovara sistem sa trojicom štopera, što je gajio i Favr u Dortmundu.

Achraf Hakimi from Real Madrid to Inter will be official this week. Tomorrow he’ll be in Milano to sign his contract until June 2025. Confirmed. 🤝🇲🇦 @SkySport @DiMarzio #Inter #transfers #Real

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 29, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Barsa potvrdila, Artur je Juventusov!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020

Brazilac i zvanično Juventusov...Barselona je upravo potvrdila - Artur Melo će naredne sezone nositi dres Juventusa, ali će do kraja ove igrati za katalonski tim...Barsa je potvrdila da će Juventus platiti 72 miliona evra + 10 kroz određene bonuse...Artur je za Barsu odigrao 72 utakmice, od kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.