Potpis u Čelsiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis u Čelsiju! (video)

Paraf na novi višegodišnji ugovor stavio je španski internacionalac.

Fudbalski klub Čelsi saopštio je jutros da je sa španskim reprezentativcem Markosom Alonsom (27) potpisan novi višegodišnji ugovor.

Bivši fudbaler Fiorentine i Sanderlenda obavezao se Čelsiju na vernost do 2023. godine čime je potvrdio nameru da najbolje igračke godine provede na "Stamford Bridžu".

"Srećan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što ću ostati u klubu na duže staze i što ću nastaviti da igram za jedan od najboljih timova na svetu. Iza mene su jako dobre dve sezone i gledam samo napred", rekao je Alonso nakon potpisivanja novog ugovora.

Momak koji pokriva nekoliko pozicija na levoj strani terena debitovao je za "Plavce" u pobedi nad Lesterom (4:2) u Liga kupu, od tog momenta do danas upisao je 99 takmičarskih nastupa u svim takmičenjima.

Bio je nezamenjiv šrf u timu koji je Antonio Konte vodio do titule u sezoni 2016/17, a očito je da i Mauricio Sari u njemu vidi bitnu kariku u Čelsijevom lancu.

Five more years. 🙌

Congratulations on the new contract, @marcosalonso03! 👊 pic.twitter.com/dhtn4fRqDY

— Chelsea FC (@ChelseaFC) October 24, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marselo: Niko nije veći "madridista" od mene

Izvor: B92, 24.Okt.2018

Fudbaler Real Madrida Brazilac Marselo opovrgnuo je glasine o prelasku u Juventus i rekao da će ostati u svom trenutnom klubu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.