Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte Boru Čorbu - Je*ite se, fudbaleri

Da Srbi danas ne znaju da igraju fudbal, i da su najveća sramota ove zemlje, to je više nego jasno... tako je poslednjih deset godina. Sram vas bilo, bedni gubitnici, koji zarađujete milione i žalite se kako vas narod ne podržava, a vi gubiti od Azerbejdžana, Kazahtstana... E pa tako su Srbi u petak uveče izgubili i od Danske, u okviru kvalifikacija za EP u Francuskoj 2016 - rutinskih 3:1 usred Beograda. Veći blam u poslednje vreme bio je samo albanski dron...

I zato, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslušajte ono što svi mislimo o ovoj ljudskoj i fudbalskoj bedi - jeste da su Bora Čorba i Zabranjeno pušenje to pevali za neka prošla vremena, realno je da ćemo mi ovo pevati i u vekovima koji su pred nama...

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

85. minut - GOOOOOL! 3:1 za Dansku, strelac Niklas Bentner. Kontranapad gostiju razvijao se mnogo sporo, ali je rezultirao pogotkom. naši defanzivci nisu napravili ofsajd zamku i Bentner je matirao Stojkovića.

62. minut - GOOOOOL! 2:1 za Dansku, strelac Simon Kjaer. Defanzivac gostiju bio je potpuno sam na drugoj stativi prilikom ubacivanja lopte iz prekida i glavom je poslao loptu u mrežu Stojkovića.

60. minut - GOOOOOL! 1:1, Bentner je poravnao rezultat. Šutirao je Eriksen sa ivice kaznenog prostora, Stojković je odbio loptu i Bentner nije imao težak zadatak.

4. minut - GOOOOL!!! 1:0 za Srbiju, strelac Zoran Tošić. Filip Đuričić je sa leve strane poslao loptu u sredinu ka Danku Lazoviću. Napadač "orlova" je uspeo samo da je zakači, a onda je došla desno do usamljenog Zorana Tošića koji je šutirao po zemlji pored Šmajhela.

SASTAVI TIMOVA:

SRBIJA: Stojković, D. Tošić, S. Mitrović, Biševac, Ivanović, Gudelj, Matić, Tadić, Đuričić, Z. Tošić, Lazović.

DANSKA: Šmajhel, Ankersen, Kjaer, Boilesen, Kvist, Kron Deli, ErikSen, Bentner, Bjeland, Kalenberg, Vibe.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.