Posle utakmice u Nišu povređena dva policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle utakmice u Nišu povređena dva policajca

NIŠ -

Dva policajca su lakše povređena, a šest vozila je oštećeno, od toga tri službena, u neredima koje su izazvali navijaču FK "Radnički", saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Nišu.

Policija je, posle sinoćne utakmice domaćeg "Radničkog" i OFK "Beograda" u policijsku stanicu privela 24 osobe, a među njima je bilo 13 maloletnih lica, naveli su u policiji.

Jednom punoletnom licu određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da je izvršilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi i krivično delo napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu, a policija i dalje radi na identifikaciji svih učesnika u ovom događaju.

Posle utakmice jedan broj navijača domaćeg fudbalskog kluba napao je policajce koji su obezbeđivali događaj, navode u Policijskoj upravi u Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U neredima u Nišu povredjena dva policajca

Izvor: Beta, 22.Sep.2011

NIŠ, 22. septembra 2011. (Beta) - U neredima posle fudbalske utakmice izmedju Radničkog iz Niša i OFK Beograda povredjena su dva policajca i oštećeno je šest automobila, saopštila je u četvrtak policija u Nišu...Medju oštećenim automobilima tri su policijska...Neredi su izbili u sredu uveče...

Nastavak na Beta...

NAVIJAČI RADNIČKOG NASRNULI NA POLICAJCE, POVREĐENA DVA

Izvor: Kurir, 22.Sep.2011

NIŠ - Dva policajca su lakše povređena, a šest vozila je oštećeno, od toga tri službena, u neredima koje su izazvali navijaču FK "Radnički"...Policija je, posle sinoćnje utakmice domaćeg "Radničkog" i OFK "Beograda" u policijsku stanicu privela 24 osobe, a među njima je bilo 13 maloletnih...

Nastavak na Kurir...

U Nišu dva policajca povređena, 24 osobe uhapšene

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2011

Dva policajca su lakše povređena, a šest vozila je oštećeno, od toga tri službena, u neredima između navijača FK Radnički i policije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.