Posle trenera Vojvodina ostala i bez sportskog direktora

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle trenera Vojvodina ostala i bez sportskog direktora

Dan nakon što je sa trenerom Zlatomirom Zagorčićem dogovoren sporazumni raskid saradnje FK Vojvodina ostao je bez sportskog direktora koji je iz "moralnih razloga" podneo ostavku.

Pretposlednjeg radnog dana tekuće nedelje fudbalski klub Vojvodina dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa trenerom Zlatomirom Zagorčićem i njegovim pomoćnikom Zoltanom Sabom, a manje od 24 časa kasnije sportski direktor novosadskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba podneo je ostavku.

Bivši kapiten, član stručnog štaba i funkcioner Ljubiša Dunđerski odlučio je da se povuče sa funkcije sportskog direktora iz, kako je naveo, "moralnih razloga", a nakon odlaska trenera Zlatomira Zagoričića.

"Ljubiša Dunđerski je igračka legenda FK Vojvodina koji je svakako dao veliki doprinos klubu u prethodnom periodu i njegovo ime će sigurno ostati zapamćeno u novijoj istoriji Vojvodine" stoji u saopštenju novosadskog kluba.

To znači da će na stadionu "Karađorđe" posle prve trećine sezone morati da krenu u potragu za novim trenerom, a u isto vreme radiće se na pronalaženju rešenja za upražnjenu funkciju sportskog direktora.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šaula: Idemo na pobedu u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2015, 12:56

Po, kako je naglašeno u FK Vojvodina, džentlmenskom razlazu s trenerom Zlatomirom Zagorčićem i njegovim prvim saradnikom Zoltanom Saboom, trening crveno-belih vodili su v.d. šefa stručnog štaba Goran Šaula i njegov asistent Milan Kosanović...Prethodno su se Zagorčić i Sabo pozdravili s igračima,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.