Posle Džana, još jedan promašaj Juventusa na popustu?

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Džana, još jedan "promašaj" Juventusa na popustu?

Vezista napušta Juventus posle samo godinu dana.

Fudbalski klub Juventus spreman je da proda Arona Remzija, koji se nije snašao po dolasku u Italiju.

Iako je najavljen kao veliko pojačanje, pošto je prošlog leta stigao kao slobodan igrač iz Arsenala, Aron Remzi nije ispunio očekivanja.

Odigrao je 19 utakmica, postigao je dva gola, ali je usput imao i mnogo problema sa povredama mišića, zbog čega se dodatno sumnja da će moći da ponovo bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na vrhunskom nivou.

I pored toga što je Remzi stigao kao slobodan igrač, Juventus još uvek mora da isplati 3,6 miliona evra njegovom agentu, ali taj novac želi da zaradi od njegove prodaje.

Remzi nije ispunio očekivanja i biće na popustu, baš kao i Emre Džan, koga je Juventus prodao Borusiji Dortmund prošlog meseca za 20 miliona evra.

Ostaje da vidimo kakve ponude će imati Velšanin, za sada se ne pominju neki klubovi, a sigurno je da će sa Ostrva dobiti nekoliko poziva.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.