Posle 3 meseca Radnički vratio sportskog direktora

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 3 meseca Radnički vratio sportskog direktora

Funkciju sportskog direktora, koja je ostala upražnjena odlaskom Marka Jovanovića, Fudbalski klub Radnički sada je rešio da popuni upravo Jovanovićem. Ne želeći da govori o razlozima, Upravni odbor niškog kluba avgusta je smenio Jovanovića, koji sada kaže da je sa rukovodstvom uvek imao dobar odnos, te da će samo nastaviti tamo gde su stali pre tri meseca.

Na “Čair” se vraća, prenose u Radničkom, “pun želje i elana za radom u klubu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << voli”. Naglašava i da su pred njima brojni izazovi, s obzirom na to je do zimske pauze ostalo 4 kola, a ambicije su da se zadrži sadašnja 2. pozicija na tabeli.

Pred nama je puno izazova. Pre svega, treba uspešno odraditi preostala četiri kola u Superligi Srbije i zadržati drugo mesto na tabeli, a onda nas čeka zimski prelazni rok i mnogo posla na jačanju sastava, koji će na proleće pokušati da ispiše nove stranice istorije Radničkog i napadne prvi trofej u istoriji kluba - priča Jovanović.

Podsetimo, Jovanović je postao sportski direktor Radničkog decembra 2014. godine i bio na toj funkciji sve do avgusta ove godine, kada je smenjen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički posle tri meseca vratio sportskog direktora

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2018

Odlazak Marka Jovanovića sa mesta sportskog direktora niškog Radničkog prošlog leta iznenadio je mnoge, ali posle samo tri meseca pauze vraćen je na istu funkciju. Jovanović je posle tri meseca od rastanka ponovo uzeo direktorsku palicu u ruke i obnovio saradnju koja je do letos trajala pune četiri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.