Izvor: Kurir, 07.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugal ostao bez povređenog golmana Kvima

ŽENEVA, 7. juna 2008. (Beta-Rojters) - Rezervni golman fudbalske reprezentacije Portugala Kvim povredio je danas zglob i neće igrati na Evropskom prvenstvu, potvrdio je portparol Evropske fudbalske federacije (UEFA) Žorž Baptista. "On će ostati uz ekipu do 15. juna, ali neće moći da igra. Zameniće ga Nuno Espirito Santo, koji igra za Porto", rekao je Baptista. Portugalija večeras u 20.45 u Ženevi igra protiv Turske meč prvog kola Grupe A. Pored Turske i Portugalije, u Grupi A još igraju Švajcarska i Češka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nemačka večeras kreće po četvrtu titulu

Izvor: Deutsche Welle, 08.Jun.2008, 15:37

Nemačka večeras u Klagenfurtu igra protiv Poljske meč prvog kola Grupe B na EP u fudbalu. Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev izjavio je da Poljska ima mnogo jači tim od onog na Svetskom prvenstvu 2006.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.