Pored ebole dobra je i malarija

Izvor: B92, 18.Jan.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pored ebole dobra je i malarija

Kapitenu fudbalske reprezentacije Gane Asamoi Đanu dijagnostikovana je malarija na Kupu afričkih nacija u Ekvatorijalnoj Gvineji.

Đan je zbog toga proveo celu noć u bolnici, saopštio je Fudbalski savez Gane (GFA).

Napadač Al-Aina zadobio je blaži oblik malarije, zbog čega je noć između subote i nedelje morao da bude u bolnici kako bi se zalečio.

Kako je saopšteno na sajtu GFA, bolest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je otkrivena u ranoj fazi i Đanovo telo je dobro odregovalo na tretman. On je imao sreće da nije 'zakačio' virus ebole koji mesecima odnosi živote na 'Crnom kontinentu'.

Selekcija Gane smeštena je u istočnom delu Ekvatorijalne Gvineje, blizu grance sa Gabonom u mestu Mongomo.

Tim selektora Avrama Granta u ponedeljak u prvom kolu igra protiv Senegala, a rivali u C grupi su još Alžir i Južna Afrika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gijan u bolnici zbog malarije!

Izvor: Press, 18.Jan.2015

Kapitenu fudbalske reprezentacije Gane Asamoi Gijanu dijagnostikovana je malarija na Afričkom kupu nacija u Ekvatorijalnoj Gvineji zbog koje je proveo celu noć u bolnici, saopštio je Fudbalski savez Gane (GFA). . Napadač...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.