Poraz šabačkih političara

Izvor: RTS, 22.Sep.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz šabačkih političara

U fudbalskom susretu političara i novinara na šabačkoj Čivijadi, mediji "izvukli čiviju" ujedinjenoj opoziciji i vlasti, i slavili pobedu sa 8 : 6.

Šabačka vlast i opozicija, u istim dresovima i istom timu. Moguće ali samo na Čivijadi i u tradicionalnoj borbi prototiv novinara. Da se zatrese mreža i revanšira za svaki tekst ili odluku, svako je imao svoje argumente.

"Abronoše najveće, pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ono što je neistina, ovde ćemo ih razbiti, daćemo im 20 golova", najavio je igrač Političara pre utakmice.

Iz Novinara uzvraćaju: "Platiće zato što kasne plate, zato što radim prekovremeno nije

plaćeno, zato što svaki dan pratimo njih."

Političar: Pripreme su bile na izborima, sad se dokazujemo.

Novinar: "Ja sam došao da vidim da li je otvaranje hotela ili bazena, čivija ili stvarno."

Za novu opremu i najspremniji kadar, političari nisu morali da brinu. Zbog tankog medijskog novčanika pojačanja među novinarima odavno nema. Jedva su skrpili i za majice, a za ekipu se postarao porodični podmladak.

Novinar: "Oni nemaju budućnost, vidi nas." Novinarski podmladak dodaje: "Ako im tata ništa ne može, mogu ja."

Za dominaciju, nije se štedelo ni na čemu. Neko je jurio da sačuva mesto u timu a neko cevanice.

"Danas će biti prilično ozbiljno, ja ću se truditi da sačuvam zdrav razum", izjavio je kapiten Političara.

Možda je upravo to bio i razlog što je baš kapiten gradonačelnik, i zatresao mrežu svog tima. Da li zbog sportske solidarnosti ili nečeg drugog, na autogol glavnog, političari su i na Čivijadi oćutali.

Novinari svakako nisu i neće – kažu da konačno imaju dobru vest: Poraz šabačkih političara.

rts.sabac@rts.rs

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.