Ponosni deda: Dejan Savićević celu noć slavio rođenje unuke

Izvor: Svet, 20.Avg.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni deda: Dejan Savićević celu noć slavio rođenje unuke

Fudbalski as Dejan Savićević postao je deda, a sreću povodom rođenje unuke nije želeo da krije, već je slavio celu noć.
On je za “Blic” otkrio kako se oseća u novoj ulozi.
“Veoma sam srećan što sam postao deda, celu noć sam slavio sa društvom u gradu, bilo je veoma lepo”, ispričao je emotivno i iskreno legendarni fudbaler, koji ne može da sakrije sreću.
Dejov sin Vladimir i snajka Tijana postali su roditelji samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << meseci posle svadbe. Porođaj je prošao u najboljem redu, a mala Vladana dugačka je 51 centrimetar, a teška je 3.400 grama.
Kako u sebi nosi fudbalske gene, dedu su novinari upitali da li bi voleo da ga ona možda jednog dana i nasledi. Jer, iver ne pada daleko od klade.
“Uh, nadam se da neće biti fudbalerka, ne treba joj to u životu”, ispričao je ponosni deda, koji je uz to istakao da će se odlično snaći i sa menjanjem pelena.
“Naravno da ću pomoći sinu u prvim danima dok se ne navikne na ulogu oca. Koristim svaku priliku da budem sa unučetom”, ispričao je za ovaj list Savićević.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponosni deda: Dejan Savićević celu noć slavio rođenje unuke

Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2016

Fudbalski as Dejan Savićević postao je deda, a sreću povodom rođenje unuke nije želeo da krije, već je slavio celu noć...On je za “Blic” otkrio kako se oseća u novoj ulozi...“Veoma sam srećan što sam postao deda, celu noć sam slavio sa društvom u gradu, bilo je veoma lepo”, ispričao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.