Pomozimo Zvonku Milojeviću da ponovo hoda!

Izvor: S media, 02.Apr.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Zvonku Milojeviću da ponovo hoda!

Manifestacija “Nastavi tradiciju” predstavlja tromesečno sportsko–humanitarno angažovanje studenata. Cilj ove manifestacije je zdravstvena i prijateljska pomoć Zvonku Milojeviću, nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu i članu ekipe FK Crvena zvezda, koja je osvojila klupsko prvenstvo sveta.

Kad okoreli partizanovac kaže: Za Miloja bih dao život!

Partizan predložio Zvezdi prijateljski meč >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za Miloja

Nekadašnji vrhunski sportista, a sada osoba nepobedivog srca, Zvonko Milojević ima samo jednu želju – da ponovo hoda. Bivši reprezentativni golman preživeo je tešku saobraćajnu nesreću 2007, a od 2009. je na fiziorehabilitaciji i silno veruje i srčano se bori da ostvari svoju najveću pobedu – da ponovo hoda i bude sportski uposlenik.

Mladost i humanost

Na sportskim otvorenim i zatvorenim terenima i u nastavnoj zgradi Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, kao i u sportskim objektima Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, u subotu 28. aprila 2012. godine biće održan celodnevni multidiscipinarni sportsko-studentski turnir. Očekuje se da će na turniru učestvovati preko 3.000 studenata i 1.000 srednjoškolaca.

Partneri organizatorima manifestacije Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i Savezu studenata Beograda su Univerzitet u Beogradu, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije i Dom zdravlja Dr Ristić iz Beograda.

Ovom manifestacijom radi se na razvijanju, negovanju i osnaživanju humanog stava kod mladih.

M.Č
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.