Pomoćniku Murinja šest mečeva kazne

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoćniku Murinja šest mečeva kazne

Fudbalski savez Engleske (FA) suspendovao je pomoćnog trenera Čelsija Ruija Fariju sa šest mečeva zabrane prisustvovanja utakmicama zbog nesportskog ponašanja.

On je kažnjen zato što je vređao i psovao sudiju Majka Dina, želeći i fizički da se obračuna, kada je dosudio penal kojim je Sanderlend pobedio Čelsi sa 1:2.

Farija je priznao svoje nedolično ponašanje kada mu je sudija rekao da se vrati u tehničku zonu.

FA je kaznila Fariju i sa 36.000 funti i dala mu je upozorenje za ubuduće, pa će preskočiti preostala dva meča u Premijer ligi i prva četiri naredne sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pomoćniku Murinja šest mečeva kazne

Izvor: B92, 02.Maj.2014

Fudbalski savez Engleske (FA) suspendovao je pomoćnog trenera Čelsija Ruija Fariju sa šest mečeva zabrane prisustvovanja utakmicama zbog nesportskog ponašanja...On je kažnjen zato što je vređao i psovao sudiju Majka Dina, želeći i fizički da se obračuna, kada je dosudio penal kojim je Sanderlend...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.