Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2021, 16:58

Pomešali Budimpeštu i Bukurešt, završili na pogrešnom meču i zaslužili da im se cela Evropa smeje

Šestorica navijača Francuske zaslužili su podsmeh čitave fudbalske Evrope. Naime, oni su promašili i grad i državu i umesto na meču reprezentacije Francuske završili stotinama kilometara dalje od željene destinacije.
Dvojica Leona, Žoel, Didije, Manuel i Žak planirali su da u Budimpešti gledaju reprezentaciju Francuske i Portugalije, ali su završili u Bukureštu zahvaljujući nepažnji, ili skandaloznom neznanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Kako piše rumunski list, „Jurnalul National“, ova šestorka zatečena je u centralnoj bukureštanskoj stanici kako sedi i pije pivo sa Ukrajincima.
Preostalo im je da uz TV isprate svoju reprezentaciju, dok su Ukrajinci pevali i spremali se za meč protiv Austrije na kraju grupne faze.
Ta utakmica igrala se u ponedeljak, a Francuzi su rešili da odustanu od opcije da otputuju za Budimpeštu, iako su imali dovoljno vremena.
Uzeli su smeštaj u Bukureštu i tu odgledali utakmicu protiv Portugalije.
6 French fans will be watching the game tonight from Bucharest instead of Budapest
3 were sold tickets to Bucharest, 3 to Budapest. They all went up the same plane, not knowing what they were doing
Travel company accused them of not knowing the difference between the two cities pic.twitter.com/ibziauhE36
— OGCOM (@OGambling) June 23, 2021

Celu priču otkrio je rumunski novinar Adi Munteanu, koji je pratio navijače i bilo mu je čudno što šestorica momaka rezervisano sedi pored raspevanih Ukrajinaca.
Pitao ih je da li su došli iz Kijeva, a jedan od momaka je sve ispričao: Greškom smo ovde. Moraćemo da naučimo više o Evropi.
Slična greška desila se grupi od čak 400 navijača Atletik Bilbaa 2012. godine, s time da su oni tada privatni let uzeli za Budimpeštu, a ne za Bukurešt, gde se igralo finale Lige Evrope.
Uz to, navijači Liverpula su svojevremeno pomešali Genk i Gent, pa su ostali bez mesta na tribinama.
Izvor: Nova
Tragična filmska priča najkontroverznijeg fudbalera današnjice

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.