Izvor: Radio 021, 23.Apr.2020, 22:14

Policajci prebili muškarca na smrt nakon što im se suprotstavio jer nisu poštovali vanredne mere

Dvojica policajaca u Mozambiku biće optužena nakon što su na smrt prebila čoveka koji je pretio da će ih snimiti kako igraju fudbal, suprotno restrikcijama u suzbijanju korona virusa.

Abdul Razak (44) suprotstavio se u nedelju policajcima u gradu Beir, upozorivši ih da ne poštuju mere socijalnog distanciranja.

Prema izveštaju privatne televizije STV, isti policajci su prethodno rasterali mladiće koji su se okupili u istoj četvrti da bi igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << fudbal, prenosi BBC.

Portparol policije Orlando Muduman rekao je da su dvojica policajaca u pritvoru i da će snostiti odgovornost za svoja dela.

"Policija će obezbediti porodici preminulog neophodnu podršku, u skladu sa zakonom", rekao je portparol.

U toj južnoafričkoj zemlji trenutno je registrovan 41 slučaj korona virusa.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

POLICAJCI TUKLI ČOVEKA DO SMRTI: Ubili su Boga u njemu, razlog će vas RAZBESNETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2020, 13:57

Dvojica policajaca u Mozambiku biće optužena nakon što su nasmrt prebila čoveka koji je pretio da će ih snimiti kako igraju fudbal...Abdul Razak (44) suprotstavio se u nedelju policajcima u gradu Beir, upozorivši ih da ne poštuju mere socijalnog distanciranja...Isti policajci su prethodno rasterali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.