Pokrenućemo disciplinski postupak protiv kapitena

Izvor: B92, 13.Jul.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokrenućemo disciplinski postupak protiv kapitena"

Fudbalski klub Arsenal pokrenuće disciplinski postupak protiv kapitena Lorana Košelnog, koji je odbio da putuje sa ekipom na predsezonsku turneju po SAD.

Košelnom na kraju predstojeće sezone ističe ugovor, a on je, navodno, tražio od kluba da ga oslobodi ugovora kako bi se vratio u Francusku.

Francuski fudbaler je prošle sezone odigrao 29 utakmica za Arsenal u svim takmičenjima, a starter je bio 24 puta. Otkako je došao iz Lorijena u julu 2010. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao je 255 utakmica i postigao 22 gola za londonski klub.

Arsenal će u Kaliforniji 18. jula odigrati pripremnu utakmicu protiv Bajerna iz Minhena, dva dana kasnije u Šarlotu igraće protiv Fiorentine, a 24 jula u Vašingtonu protiv Real Madrida.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.